• NorthQ

10 måder til at forbedre udnyttelsen af energien og øge komforten i hjemmet denne sommerI et tidligere opslag på vores blog diskuterede vi ”Hvorfor er foråret det bedste tidspunkt at opgradere sit varmesystem?” og de mange fordele derved. Nu vil vi fremhæve nogle enkle løsninger til forbedring af energiudnyttelsen og komforten i dit hjem, når det varmere vejr kommer.

 1. Åbn vinduerne for at skabe ventilation, så naturlig luft kan passere igennem dit hjem og du kan mærke sommervarmen.

 2. Rens afløbene, tagrenderne og nedløbsrørene for blade og pollen, som har samlet sig i løbet af vinteren og foråret for at undgå vandskader og varmetab fra dit hjem og spar eventuelt yderligere omkostninger til reparationer.

 3. Installer energieffektive vinduesløsninger såsom persienner, skodder og solfilter til reduktion af varmeforøgelsen, når temperaturen stiger, og få et nyt syn på dit hjem og reducer energiudgifterne.

 4. Nyd sommersolen og lav mad udenfor, hold varmen ude af dit hjem ved at tænde grillen i stedet for den traditionelle ovn – og gå så udenfor sammen med familien, start grillen op og spar penge.

 5. Et ”lunkent” bad vil også reducere mængden af ​​varme og fugt i luften, hvilket også giver besparelser.

 6. Badeværelsesventilatorer suger varmen og fugten ud af dit hjem og forbedre dermed komforten.

 7. Udnyt dagslyset og sluk det kunstige lys for at få et bedre lys.

 8. Brug LED-pærer i stedet for glødepærer, da de holder længere og gør dit hjem ”cool”, og så sparer du også penge i de varme sommernætter.

 9. Lufttørring af både porcelæn og tøj er en god måde at slå bakterier ihjel og tage livet af energiregningerne.

 10. Nyd solen, bliv solbrændt og tilbringe flere timer udendørs, vær fysisk aktiv fx ved at tage en svømmetur eller gå en tur i skoven. Mens du var tvunget til at være inde i de kolde vintermåneder, er det nu tid til at nyde sommeren.

Vi mener, at disse enkle og billige tiltag helt sikkert kan være løsningen på at spare energi, spare penge, redde miljøet og helt sikkert sørge for en god sommer.

Do you have any questions?

Let us contact you!

NorthQ
 • phone
 • YouTube
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter

NorthQ ApS | Lindgreens Allé 9, 2300 København S Denmark | VAT DK31048850

© 2020 by NorthQ ApS. All Rights Reserved. | Version 4.0