• NorthQ

Hvis NorthQ’ produkter kunne tale … Q-Stick

Updated: Aug 14, 2018

Jeg er Q-Stick. Hvis jeg skal beskrive mig selv i tekniske termer, så vil jeg nok sige, at jeg er en gateway, der forbinder dine NorthQ enheder til dine mobiltelefoner, tablets eller PC’ere. Dybest set skal du bare installere mig, og det tager omkring 10 minutter. Når jeg begynder at arbejde, og jeg opretter forbindelse til dit WiFi netværk, så er jeg den der giver dig mulighed for at styre alle dine enheder såvel ude som hjemme. Åhhh, jeg glemte lige at nævne: jeg arbejder uden kabler eller ledninger, og jeg er den mindste gateway du finde på markedet. Så du kan næppe få øje på mig i din bolig, men jeg vil stadigvæk fungere overalt. Fantastisk, ikke?

Hvad gør jeg?

Som jeg nævnte før, så kan du ved at anvende mig styre dine enheder rundt omkring i boligen, uanset hvor du er. Jeg giver dig adgang til din konto på HomeManager, der er den platform NorthQ har udviklet til, at overvåge el- og gasforbrug. Og derfra kan du – takket være mig – styre din opvarmning og alle dine husholdningsapparater. Ja – hvis du spørger – så kan du få adgang til din HomeManager konto uanset om du bruger iOS, Windows eller Android – vi diskriminerer ikke!Bare så du ved det, så fungerer jeg normalt med en internetforbindelse, men det betyder ikke, at jeg vil stoppe med at fungere, hvis der ikke er nogen forbindelse! Når du indstiller et tidsskema for dine enheder, så vil jeg stadigvæk fungere, også hvis internetforbindelsen ryger.

I hvilken NorthQ Kits kan du finde mig?

Da jeg er en gateway, så betyder det, at jeg fungerer med alle de andre produkter fra NorthQ. Det betyder, at jeg kan skabe forbindelse med Q-Power, Q-Plug, Danfoss Living Connect, Q-Gas m.fl.

Jeg kan købes alene, men du vil også finde mig i alle de andre produkter fra NorthQ, såsom Electricity Saving Kit, Electricity Starter Kit, Electricity Control Kit, Gas Starter Kit and Heating Control Kit. Ja, jeg kan virkelig hjælpe dig med alt det du har behov for – for det er det jeg er skabt til.


Hvorfor vælger mig?

Det skal du, fordi jeg er yderst pålidelig. Jeg fylder ikke så meget, men jeg har virkelig power.

Hvis du nogensinde ønsker at gøre din bolig til et mere sikkert, mere komfortabelt og et hyggeligere sted at bo, så er jeg sandsynligvis det du har brug for – for at tage det første skridt i den rigtige retning. Jeg kan gøre alt enkelt og let: som jeg sagde, så er jeg ikke svær at installere og HomeManagerer noget alle kan bruge, også selvom du ikke er en teknik-nørd.

Du og din bolig kan også med fordel spare energi: med mig kan du forstå, hvor meget energi du bruger og betaler – og jeg kan hjælpe dig med at kontrollere dette og optimere alt hvad der foregår hos dig.

Alt hvad jeg gør, er at gøre dit liv lettere for dig. Hvis du ikke har givet mig en chance endnu, så synes jeg virkelig, at du skal. Og hvis du stadigvæk ønsker at lære mere om mig, så læs her.Do you have any questions?

Let us contact you!

NorthQ
  • phone
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

NorthQ ApS | Lindgreens Allé 9, 2300 København S Denmark | VAT DK31048850

© 2020 by NorthQ ApS. All Rights Reserved. | Version 4.0