• NorthQ

Hvorfor er foråret det rigtige tidspunkt at opgradere varmesystemet?Når vinteren er omme og nattefrosten har sluppet sit sidste tag, så erstattes de bladløse hække med blomstrende kirsebærtræer og en sand eksplosion af farver, når tulipanerne springer ud. Efter en længere periode indendørs, hvor varmen har været tilsluttet, er det nu tid til at nyde det spirende forår.

Men mens du glæder dig over forårssolen og nyder det gode vejr, så glem ikke den bidende kulde og forfrysningerne. Det er overflødigt at sige, at når temperaturen falder, så overlever man ikke vintermånederne uden at varmeanlægget fungerer tilfredsstillende. For når varmeanlægget er tændt i mange timer, så skal du ikke kun bekymre dig om dets effektivitet, men også om de ublu varmeregninger, der er i vente.

Planlægning af en forårsopgradering af dit varmesystem er både befordrende for et reduceret forbruget, men også en bekvemt måde at evaluere og kontrollere sit forbrug på. Hvis du starter i foråret, så er der tilstrækkelig med tid til at kalibrere dit varmesystem før urene igen stilles tilbage og vinteren nærmere sig igen. Det årlige vedligehold af varmeanlægget er en absolut nødvendighed – ikke kun for at få en hyggelig og behagelig vinter, men også for at reducere dine omkostninger til forbrug samt spare energi.

Gode grunde til at opgradere dit varmesystem:

For det første: hvis varmesystemet er længere tid om at varme op end normalt, vil din varmeregning stige.

For det andet: hvis dele af dine radiatorer er kolde eller dit hjem ikke er varmt nok efter at varmen har været tændt i lang tid, så er det absolut nødvendigt at opgradere dit varmesystem.

For det tredje: for at opleve forbedret effektivitet og effektiv opvarmning vil en opgradering af ​​varmesystemet med intuitiv teknologi også forlænge levetiden på ​​dit varmesystem.

Vi mener, at et effektivt varmesystem bidrager til bedre hjemmekomfort, lavere energiforbrug og derved bevares miljøet, økosystemet beskyttes og klimaændringerne kontrolleres. Fordelene ved at indstille dit varmesystem korrekt er derfor mangfoldige:  Forbedret komfort, energibesparende, nedbringer udgifterne og reducerer CO2.

Do you have any questions?

Let us contact you!

NorthQ
  • phone
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

NorthQ ApS | Lindgreens Allé 9, 2300 København S Denmark | VAT DK31048850

© 2020 by NorthQ ApS. All Rights Reserved. | Version 4.1