• NorthQ

Og prisen går til…Vi er utrolig stolte af at kunne meddele at vores Electricity Saving Kit har modtaget en “Golden Award” af Hardware Test! Prisen er meget svær at opnå, den uddeles kun til produkter som er i særklasse og som har fået tildelt testens højeste karakterer. At vi har fået en ”Golden Award” betyder yderligere at Hardware Test anbefaler vores Electricity Saving Kit til deres læsere.

Ifølge Hardware Test henvender vores Electricity Saving Kit sig til alle der interesserer sig for Smart Homes og til dem som interesserer sig for at spare penge. Systemet kræver ikke den store tekniske viden hvilket gør det nemt for alle at bruge. Prisen på knap 1200,- Kr. er ifølge testpersonen givet godt ud, især hvis du har mange el-apparater med et højt standby forbrug eller hvis du har el apparater der kører unødigt i perioder. I testen blev vores Q-plug testet på en fjernvarme-booster pumpe og efter testen blev det estimeret at man ville kunne opnå en årlig besparelse på 2160,- Kr. på elregningen hvilket svarer til en besparelse på 14 %. Forestil jer hvor stor en besparelse der kunne være opnået hvis man havde brugt Q-plug på flere el apparater?

Selve designet af enhederne blev vurderet til at være neutralt men robust og både enheder og software blev vurderet til at være nemt at installere. I anmeldelsen kan man desuden læse en detaljeret beskrivelse af selve installationen og HomeManagerens forskellige funktioner bliver gennemgået. Ifølge Hardware Test skaber HomeManageren et godt overblik og bliver rost for at der også er mulighed for at tilknytte tredje parts Z-wave certificerede enheder.

Men ingen er perfekte, i anmeldelsen bliver der også givet nogle rigtig gode bud på steder hvor vi skal sætte ind for at forbedre vores produkter. Det bliver blandt andet pointeret at man ikke kan vælge dansk som sprog på HomeManageren til trods for at manualen er på dansk, hvilket er en rigtig god pointe. Testpersonen oplevede derudover også at selvom både hans energiforbrug og hans el-regning faldt, så var HomeManageren en anelse for optimistisk i sin forudsigelse af besparelsen. Den forudsagte besparelse skulle gerne være så tæt på virkeligheden som muligt, så det er naturligvis noget vi straks vil undersøge nærmere.

Her hos NorthQ er vi utrolig beæret over at modtage denne pris, vi værdsætter Hardware Tests mening og sætter stor pris på deres feedback. Vi er glade for at være blevet gjort opmærksomme på disse punkter hvor vi kan blive bedre, da vi konstant arbejder på at forbedre vores produkter.

Hvis du er interesseret, kan du læse hele anmeldelsen her: http://hwt.dk/Test/24406/Electricity-Saving-Kit

Do you have any questions?

Let us contact you!

NorthQ
  • phone
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

NorthQ ApS | Lindgreens Allé 9, 2300 København S Denmark | VAT DK31048850

© 2020 by NorthQ ApS. All Rights Reserved. | Version 4.0